Arsène Wenger en het hele Arsenal-team zijn in alle opzichten kritiek gekregen op de 0: 4-nederlaag in de derde ronde van Arsenal en de middenvelder Özil is in de voorhoede van de publieke opinie geduwd. Met Liverpool's beroemde speler Steven Gerrard heet Özil de "bezwaren" van Arsenal. En nu is de golf van kritiek niet volledig teruggekomen, deze keer heeft zelfs Özil's mede-Duitse legendarische Effenberg gekozen voor de kritiek van het Özil-team.Goedkope Voetbalshirts Kopen ondersteunen ons arsenaal, glorierijk en droom bestaan ​​altijd.

Onlangs heeft de Duitse legende Effenberg gezegd dat het moeilijk was om degenen die Özil, Effenberg bekritiseerde dat Özil meer te doen, te weerleggen. Na zijn toetreding tot Arsenal werd de 28-jarige Özil's elke beweging nauwlettend bekeken, en na Arsenal's 0-4 nederlaag in Liverpool kreeg hij veel kritiek. "Ik zag Özil's prestaties en hij moest meer doen," schreef Effenberg in zijn column. Ik herinner me toen Arsenal tegen Bayern München in de Champions League speelde. De prestaties van Özil hebben veel mensen teleurgesteld, waaronder de Duitse landschapscoach Loew. "Het voetbal shirt is de beste drager om de fans op te nemen die het spel kijken, koop Ozil voetbalshirt kids Volg het geheugen, onthoud voor altijd.

Effenberg noemde ook in zijn kolom dat Gerrard Özil's opmerkingen kriticeerde: 'Steven Gerrard zei dat Özil zijn team neerliet en hij werd een last op het team weg.' U kunt niet zeggen dat Gerrard helemaal verkeerd is, Özil moet dat zien en realiseren. Özil is geen 20 jarige jonge speler, hij is 29 jaar oud in oktober van dit jaar. Je hebt jarenlang gewacht om hem te zien verbeteren, maar dat is niet gebeurd. Als Özil alle moeilijkheden kan uitsluiten om deel te nemen aan Parijs Germain, dan wordt hij een speler van wereldklasse, en dat moet zijn doel zijn. Ik denk dat hij erg geschikt is voor Germain, en hij zal grote vooruitgang maken. "Goedkope voetbaltenues kopen, laten we wachten tot Arsenal weer opstaat.