Sinds 11 juli heeft de Barca-ambtenaar de vernieuwing van Messi aangekondigd, toen Messi ondertekend was in de aandacht van de media-aandacht. Barcelona na een moeilijke zomer, laat het origineel "een voorbije conclusie zijn" in "verwarrend". Messi's vader, Massey Foundation en Massey portret agent (Messi broer) hebben al een nieuw contract met Barcelona ondertekend, maar Messi heeft dit nog niet gedaan, aldus de Daily Sports Journal. Barcelona president Batomeu bevestigde deze verklaring in een interview met de Spaanse media. Batomeu wees erop dat Messi eigenlijk het nieuwe contract heeft vervuld, en hij hoopt dat Messi voor het einde van het jaar formeel de verlenging kan voltooien.Goedkope Voetbalshirts Kopen laat de droom zeilen vanaf dit moment.

Recentelijk hebben de bestuurders van Barca gepraat over de kwestie van de vernieuwing van Messi, wat optimistisch is. Het is gemeld dat Barcelona al met Lionel Messi heeft onderhandeld. Beide partijen zoeken tijd om te vernieuwen en officiële foto's te nemen. In feite is Messi's contract voor verlenging drie. Het eerste contract is een contract tussen Barcelona en de Massey Foundation. Het contract werd ondertekend door het hoofd van de Massey Foundation, het tweede contract was Messi's portretcontract, getekend door de broer van Lionel Messi. Het derde contract is een arbeidsovereenkomst dat nu door Massey's vader is ondertekend. Hoge kwaliteit, lage prijs Messi voetbalshirt kids is op onze website.

Het probleem is echter dat de arbeidsovereenkomst door de speler moet worden ondertekend na de wettelijke voordelen, zodat het derde contract ook Messi moet ondertekenen, aangezien de verlenging van kracht wordt. Anders zou Messi in januari 2018 een gratis transfer met andere teams kunnen bespreken. Messi's kansen om te vertrekken zijn echter laag. Want zelfs als hij naar een nieuwe club gaat en het portret nog steeds in handen van Barcelona is, heeft Barcelona het recht om het te exploiteren, wat de belangen van de nieuwe eigenaar sterk zal verminderen. Dus de deal is moeilijk te doen. Voetbalshirts 17/18 is bijgewerkt, de grootte van volwassenen en kinderen is compleet.

Messi vernieuwing en het laatste deel