Manchester United heeft de volgende applicatie voor beveiligingsupgrades op de training aangeboden: "We hebben een reeks beveiligingsmaatregelen voorgesteld, waaronder nieuwe poorten, hekken en bollards, die bestaande voorzieningen zullen upgraden en dit veiligheidsniveau is nodig voor het team omdat Manchester United beroemdder is en de buitenomgeving complexer is. "Er zal ook een toename van het aantal beveiligingspersoneel in de Carrington-basis worden." In mei van dit jaar heeft een zelfmoordbomaan het Manchester-stadion aangevallen op een populaire muziekconferentie , 23 mensen vermoorden en honderden mensen verwonden. Ongelukken en verrassingen weten nooit wie er voor het eerst kwam, Goedkope Voetbalshirts Kopen om de ongelukken in de mensen te herdenken.

Voor het begin van het seizoen verboden Manchester United fans meer dan de benodigde maatzakken op het stadion te dragen, en die met grote pakjes moeten hun zakken in een bepaald gebied houden voordat ze het veld binnenkomen. Tegelijkertijd zullen Manchester United en Barcelona in september een spel van oude spelers houden, zij zullen samen zijn in de twee steden bij de dood van de slachtoffers van de terroristische aanslagen in stilte, de twee teams in het spel worden verpakt in de armen van de crape. En de truien op beide teams worden gedrukt met "Manchester" en "Barcelona", in plaats van de namen van de spelers. Buy Manchester United voetbalshirt kids ondersteunen het spel.

Manchester United's beroemde speler Brian Robson zei: "Manchester is niet bekend met de verwoesting die door terrorisme wordt veroorzaakt en we kunnen begrijpen hoe moeilijk het is voor de mensen van Barcelona om te herstellen van de terroristische aanslagen. Maar als de twee meest representatieve teams in de wereld, we kunnen mensen verenigen door de kracht van voetbal. We moeten verenigen om onze kracht, Goedkope voetbaltenues kopen tegen terrorisme in al zijn vormen te tonen. "