De 2017 UEFA-prijsuitreiking en het nieuwe seizoen van de Champions League trekken in de ceremonie in Nion, Zwitserland, op de scène van de prijzen. De spelers van Real Madrid Ramos, Modric, Ronaldo werden de beste verdediger genoemd, het beste middenveld en de beste Striker, de beste goalkeeper van Buffon won. Daarnaast werd Ronaldo uitgeroepen tot Uefa's beste speler van het jaar. Wil je dat je kinderen trofeeën op het voetbalveld winnen? De eerste stap is om Goedkope Voetbalshirts Kopen te kopen in ons online winkelcentrum.

Ronaldo, die Real Madrid heeft geleid om de Spaanse kampioenen, de Champions League, de Europese Super Cup en de Spaanse Super Cup te winnen, heeft Ronaldo een nieuw niveau van professionele carriere en persoonlijke eer aangevangen. Ronaldo, die in de Champions League 100 doelpunten scoorde, zei: "Het is ongelooflijk om 100 doelpunten in de Champions League te scoren, en voor mij is het een droom die uitkomt. Real Madrid is de beste club ter wereld en ik heb de kans Op het hoogste niveau scoren, wat me erg aangenaam maakt. Ik had geluk en ik had de kans om verder te spelen in kampioenen. "Ronaldo heeft veel eerbewijzen gewonnen en Ronaldo voetbalshirt kids gekocht om dit geweldige moment te vieren.

Toen Ronaldo werd gevraagd wat het doel van het nieuwe seizoen was, zei hij: "Elk jaar is mijn doel hetzelfde, dat wil mijn best doen om Real Madrid en Portugal te helpen om alle uitdagingen te winnen." Het nationale team is nog niet in het wereldkampioenschap ingezet en moet zijn inspanningen voortzetten en winnen. Het winnen van deze trofee is een grote eer, en ik wil mijn teamgenoten, zowel Real Madrid als het nationale team, bedanken die me heel trots hebben gemaakt. De teamgenoten van het team hebben mij de reden gegeven om te vechten, en in Real Madrid kan het grote succes van vandaag niet gescheiden worden van ieders hulp. Deze award zal mij inspireren om mijn inspanningen voort te zetten, en ik zal trofeeën toewijzen aan Real Madrid fans en iedereen die me heeft geholpen. "Goedkope voetbaltenues kopen komt naar onze website, het overhemd van volwassen kinderen, maatstaand.