De Spaanse Super Cup zal het eerste been van het toernooi beginnen. Barcelona en Real Madrid beginnen bij de Camp Nou, waar Messi de beste speler in de Spaanse Super Cup-geschiedenis is. Hij speelde 15 Spaanse Super Cup spellen, scoorde 12 doelpunten en won 7 trofeeën. Koop Goedkope Voetbalshirts Kopen, bekijk de Spaanse Super Cup en beleef het legendarische moment samen.

Sinds zijn debuut heeft Messi 15 keer gespeeld in de Spaanse Super Cup, zijn eerste show in het toernooi in het seizoen 2006-07, toen Messi tegen de Spanjaard speelde in het eerste been van de wegbank, gevolgd door 90 minuten in de Nou Kamp. Messi's eerste doel in de Spaanse Super Cup vond plaats in het seizoen 2009-10, toen hij zijn debuut in de wedstrijd tegen Athletic Bilbao scoorde. Messi voetbalshirts zijn erg heet, vooral de Messi kindershirt. Bestel nu Messi Voetbalshirt, geniet van een veilige, snelle online winkelen!

Als het Real Madrid nu deze keer klopt, is het aantal Spaanse Super Cups dat hij heeft gewonnen 8, met de trofee van Barcelona bereikt 31, en hij deelt een record met Iniesta. In de Spaanse Super Cup heeft Messi 5 keer in de Spaanse Super Cup om de deur van Real Madrid te breken, 4 keer om de deur van Sevilla te breken, 3 keer om de deur van Athletic Bilbao te breken. Voor Betis was hij lid van het team, maar hij miste het spel, en hij mistte Real Madrid en Athletic Bilbao. Bezoek De beste voetbalshirts winkel en heb meer verrassingen die op je wachten.