Manchester United heeft 0-1 naar Barcelona verloren in een International Champions League-vriendschappelijke. In de loop van het spel, de Franse internationale meer dan eens om briljante long-range bedreiging tegenstanders doel te gebruiken, maar helaas nooit gescoord. Maar de Manchester United-baas, Jose Mourinho, blijft de middenvelder Pogba lofzaken en zegt dat hij een hoog niveau heeft met Iniesta en cross. Waar zijn de Pogba fans? Nu is het de juiste keuze om onze online winkel te beschermen om Goedkope Voetbalshirts Kopen te kopen om hem te ondersteunen.

In een post-match interview, is Jose Mourinho van mening dat Pogba ook een van de topspelers is, "de topspelers in ons assortiment hebben ook een, dat is Pogba." Zijn prestatie vandaag bewijst dat hij ook een unieke speler is. "De reacties van Mourinho onthulden een voorliefde voor Pogba. Tijdens de opwarming van Manchester United had de Fransman meer dan een keer de armband opgetrokken. Er is geen twijfel dat Pogba in Manchester United een belangrijkere rol zal spelen in het nieuwe seizoen. Tevreden met de prestaties van Pogba? Er is een volledig gamma van Pogba Voetbalshirt aan het wachten op uw aankoop.

In de ogen van Mourinho hebben Real Madrid en Barcelona jarenlang een supervechtsmacht kunnen handhaven, vooral omdat er te veel supersterren zijn, elke A-person flash kan de strijd oplossen en Manchester United mist zo'n superster. Gelukkig is er een Pogba in Manchester United. In de wedstrijd tegen Barcelona, ​​Pogba prestatie uitstekend, het team kracht tegen het Rode en Blauwe Regiment, won een lof. Cableplugger.com heeft een nieuwe voetbal jersey, de laatste voetbal informatie, kan onze website bezoeken om meer verrassingen te vinden.