De West Ham United Club van Engeland heeft een nieuwe uitshirt voor het seizoen 2017-18 onthuld, met een zwarte New Jersey met azuurblauwe details en een nieuw ontwerp om de Hammers uniek te maken in het nieuwe Premier League seizoen. Welkom op onze website om Goedkope Voetbalshirts Kopen te kopen, zet het op om een ​​onneembare kracht te vormen en alle problemen op te lossen.

Dit shirt is ontworpen voor de speler om goed te spelen. Het hoofdlichaam maakt gebruik van het concaaf-convexe weefsel om de klassieke uitstraling, de comfortabele ervaring en de blijvende kwaliteit te brengen. De ademende stof in de okselpositie zal de speler helpen bij het opwarmen en transpireren beter in de wedstrijd. De nieuwe bal heeft een rode V-vormige streep, een blauw-wit gestreepte patroon ingebed in een diamantvormig silhouet, een eerbetoon aan de oorsprong van de club - de Thames Ironworks FC aan het einde van de 19e eeuw - en een bijnaam voor de Club- "de Hammers". Kom naar onze website om West Ham United Voetbalshirt te kopen, hier om u een uitgebreide keuze te bieden, is zeker een geweldige winkelervaring.

De West-kapitein Mark Noble, West Ham, zei: "We hebben deze jaren door ontelbare wedstrijden gespeeld, en de fans die ons volgden zijn altijd aan het bewegen, vooral in de zwaargewicht wedstrijden met Tottenham en Manchester United. Ik herinner me de triomf van 2013 in White Hart Lane, die de gehele bezoekersstand in de boosheid dompelde, is elke keer dat we winnen weg van groot belang voor onze expeditie fans. Als we winnen, kun je de alomtegenwoordige cheers in de arena horen, soms alsof je thuis bent. ' Welkom op de catalogus van onze website en koop een compleet aanbod van goedkope West Ham United Voetbalshirt om dit team te ondersteunen. "

West Ham United 2017-18 Seizoen Uitshirt

Zie meer op:http://www.cableplugger.com/West-Ham-United-2017-18-Seizoen-Uitshirt