Barcelona heeft zich voorbereid op de zomer, zei Neymar, "ik hoop dat ik kan voorbereiden op pre-season voorbereidingen, training is alles." Voor mij is het nieuwe seizoen natuurlijk ook heel belangrijk voor de club. Ik hoop dat ik goede fysieke reserves kan hebben, zodat ik doelen kan afmaken en helpt bij het team en de eer van dit shirt verdedigen. "Koop Neymar voetbalshirts om deze geweldige speler te ondersteunen. Geniet van onze hoge kwaliteit, Goedkope Voetbalshirts Kopen!

Toen hij werd gevraagd over zijn relatie met teamgenoot Lionel Messi, onthulde Neymar, "hij is zeer uitstekend, hij denkt niet aan de beste speler te zijn, niet hoeveel doelen, maar om teamgenoten te helpen om het beste van zichzelf te bereiken, laat me Word ook uitstekend, laat me veel vooruitgang boeken. ' Heel gelukkig om vrienden te zijn met idool Messi, het is moeilijk om te zeggen waarom hij de beste in de wereld is. Maar Messi is altijd een goede speler, met een geweldige snelheid, een briljante geest, en tegelijkertijd een geweldige terminator die een persoonlijke band in een zeer kleine ruimte kan voltooien, wat magisch is. "Herinner je jezelf elke dag te werken, geniet van elke wedstrijd, en welkom op onze website Neymar Voetbalshirt met professionele spelers."

Als het gaat om de overdracht van zijn overdracht zegt hij: "er is niets meer aangenaam dan een grote ommekeer in de Champions League, en er is niets meer aangenaam dan het spel te winnen door de vreemde overige balies weg te gooien. " Na het spel omhelzen en vieren we met de fans, is dit een goed verhaal? Is het niet? We hebben een compleet assortiment Neymar jersey, Bezoek onze website voor voetbalshirts en genieten van onze snelle levering!