De Chelsea-club van de Premier League heeft een nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2017-18 onthuld, met het team gereed voor een nieuw seizoen van de verdediging van de Premiership-titel en de uitdagingen van het Europese slagveld. We kunnen op elk gewenst moment gepersonaliseerd Goedkope Voetbalshirts Kopen, ervaren service team bieden om u de beste service te bieden, kom naar onze website ervaring!

"The Blues" gloednieuwe home jersey heeft een sterk gevoel van moderniteit en een diepgewortelde traditie. De kern van het ontwerpproces is het vinden van een speciale blauwe tune die perfect overeenkomt met de identiteit van de club en de ontwerper is van mening dat de Blues van het 1970's de beste overeenkomt met de identiteit van de club. Welkom bij onze voetbalwinkel om Chelsea Voetbalshirt te kopen, ons doel is simpel om u de beste keuze van voetbalproducten op internet te bieden, en hopen dat u van uw winkelervaring geniet.

De New Jersey heeft een lichte sportieve kraag en de clubnaam "Chelsea" is geïntegreerd in de decoratieve rand van de kraag. De shirtmouw is ontworpen met geavanceerde technologie die voor twee en twee keer twee verschillende texturen presenteert en de contouren van de schouders versterkt. De binnenkant van de manchet is geweven met "The Blues" en "est. 1905" Twee woorden, die allemaal een integraal onderdeel zijn van het DNA van de club. Welkom op onze website om Chelsea Voetbalshirt te kopen, hier om u een uitgebreide keuze te bieden, van de jersey, trainings kleding, een verscheidenheid aan accessoires, stijlwijzigingen in de tijd, vakantieactiviteiten, veel concessies, ik geloof dat er een van het shirt is Vind je het leuk.