Portugal ster Ronaldo luidde een andere hoge licht moment in zijn leven, zijn woonplaats internationale luchthaven van Madeira officieel haar naam veranderd in Madeira Cristiano Ronaldo Airport. Maar de nieuwe luchthaven Ronaldo bronzen beeld net uit voor een moment, dan trok fans een spot, want het beeld is een heel ander weg met Ronaldo zelf. DeGoedkope voetbalshirts online shop, is begonnen met korting, snel te bestellen.

Portugese premier Antonio Costa geprezen Ronaldo, in zijn toespraak dat Ronaldo was de grootste speler van het land en was de trots en het voorbeeld van de Portugezen.

Ronaldo zei tijdens de ceremonie: "Ik heb nooit gevraagd om dit te doen, maar ik ben geen hypocriet persoon, ik ben blij en honored.I weet dat sommige mensen het niet eens zijn over de internationale luchthaven van Madeira hernoemd, ik herhaal dat ik niet een hypocriet persoon, ik denk dat er mensen zijn die het niet eens, nu ook here.Everyone heeft het recht om hun mening te uiten, ik wil degenen die luid zeggen dat hun standpunten, niet verborgen achter de mensen.

Er is een deel in het midden van de omgedoopt ceremonie, dat is de Ronaldo's standbeeld opening. Wanneer gordijnen geopend, en zelfs Ronaldo kon het niet helpen, maar lachen, want het is heel anders dan de echte persoon. "The Guardian" belachelijk gemaakt zei: "Ronaldo heeft een vliegveld naar hem vernoemd, en een sceptische bronzen standbeeld Beperk kortingen Ronaldo Tenue, orders nu voor meer aanbiedingen..

"Zelfs God kan niet iedereen laten tevreden zijn, is het belangrijk dat de expressie van kunst en influence.This kunst lijkt, zijn er verschillende opvattingen zijn normaal, Ik volg de voetsporen van vele grote kunstenaars, dus ik was mentaal voorbereid op de reacties op het netwerk. Als je fans Ronaldo's echt zijn, koop dan een Ronaldo Tenue dat alleen toebehoort aan jezelf, en je kunt je naam erop.

Ronaldo's bronzen beeld werd belachelijk gemaakt door fans

Lees meer bij:http://www.cableplugger.com/Ronaldo's-bronzen-beeld-werd-belachelijk-gemaakt-door-fans