Omwille van een aantal redenen, de Manchester United spel in de moeilijke periode, de afgelopen periode van tijd, buiten de geruchten dat Mourinho deze zomer de mogelijkheid om aan de zijlijn spits te versterken, het doel is Gleeszmann, en zelfs bereid om 100 miljoen pond van de overdracht te betalen fee, waaronder beloofde hem de nummer 7 overhemd dat de Manchester United de meest machtige kracht symboliseert te geven. Het laatste nieuws zei dat Gleeszmann niet zal toetreden tot Manchester United deze zomer, blijft thuis in Madrid, Manchester United coach Mourinho heeft geen andere keuze om de B-plan van start, het doel draaide naar Bayern München spits Levandovsky. Beperk kortingen Goedkope Voetbalshirts Kids, bestellingen nu voor meer aanbiedingen.

Voor Manchester United B plan om Levandovsky geruchten te kopen, Pools makelaar Mike - Bad Hull om te reageren, botweg zei dat zijn cliënten niet kunnen deelnemen aan Manchester United, "iedere mondiaal niveau de wereld van voetbal ster zal zich niet laten uitgegroeid tot de reservewiel, dat is duidelijk niet een aantrekkelijke contract "Mike -. Bad Hull botweg. Levandovsky vorig jaar ondertekende een nieuw contract met Bayern München, geen interesse in dienst trad bij Manchester United. Buitenlandse media ESPN eerlijk gezegd, laten Levandovsky als een reservewiel, is duidelijk een vorm van vernedering tegen Levandovsky.The voetbalspel seizoen komt eraan, nu echt nodig de Manchester United tenue kopen, opschieten orders het.

Levantovsky is nu 28 jaar oud, 1 meter 85 hoog centrum spits, in Dortmund bekend, 2014 zomer als een vrije agent om toe te treden Bayern München. In de Bundesliga twee clubs, Levandovsky speelde in totaal 422 keer, scoorde 201 doelpunten, helpt 70 keer, is een van de beste spits ter wereld. Sinds hij bij Bayern München, Levandovsky speelde 135 keer, scoorde 98 doelpunten, helpt 27 keer, met inachtneming van dit seizoen, speelde 35 wedstrijden, scoorde 31 doelpunten, Levandovsky gebroken Southern Star carrière honderd Ball record, zal in de komende paar wedstrijden te bereiken. Het is het vermelden waard dat de Champions League 1/8 finale twee rondes spelen tegen Arsenal, Levandovsky bijgedragen 2 goals en 2 assists.There zijn vele soorten van Manchester United Tenue Kids, kopen de ene naar de club je liefde te ondersteunen.

Manchester United B plan om Levandowski kopen

Lees meer bij:http://www.cableplugger.com/Manchester-United-B-plan-om-Levandowski-kopen