De La Liga 26 rondes van een focus voetbal spelen, Real Madrid weg 4-1 wint Eval. In Bell en Ronaldo zijn afwezig in de zaak, kan Real Madrid nog steeds een overwinning, de nummer een held is het Benzema, die betrokken zijn bij alle vier Real Madrid ballen .Er zijn nieuwe Goedkope Voetbaltenues voor u op onze website, dus ga dan zo snel als mogelijk.

Aangezien beide spits partner van 30 spelen, Benzema scoorde totaal 17 doelen, die voldoende is om te bewijzen dat het Franse centrum heeft uit de mogelijkheid om de belangrijke positie van Real Madrid spits nemen. In de vorige 29 soortgelijke situatie, Benzema scoorde 15 doelpunten in totaal, om te helpen Real Madrid heeft 20 overwinningen, 4 gelijke spelen en 5 verliezen, dit seizoen 3 te spelen in 2 goals. Koop de Goedkope Real Madrid Tenue, hoe sneller te bestellen, hoe meer concessies.

Een hele spel deel te nemen aan 4 bollen, die Benzema reflecteert als veelzijdige shooter moet de sterkte. Benzema speelde de rol van scorer, maar in aanvulling op de scores, maar ook voor teamgenoten helpt, maar ook een van de initiatiefnemers van de aanval. Benzema's uitbraak komt van de coördinatie van de tactiek en de vorming van Zidane's, en in de afwezigheid van twee front-line teamgenoten, heeft de middenstand uitgegroeid tot de kern van het team aanval, krijgt ook meer steun van teamgenoten.

In het geval van Ronaldo en Bell gemist, kan Benzema alle verantwoordelijkheid te nemen. Ancelotti heeft gezegd: "Om zo'n spits hebben als Benzema is een groot geluk." Benzema bij Real Madrid speelde 350 wedstrijden, scoorde 176 doelpunten. Zolang Benzema kunt spelen met vertrouwen en enthousiasme die graag in dit spel, dan is elke kritiek op hem zal verdwijnen. Wilt u meer informatie over Real Madrid Tenue Kids weten, kunt u terecht op de website, waar sprake is van een meer gedetailleerde beschrijving.

kracht van Real Madrid is geen twijfel

Lees meer bij:http://www.cableplugger.com/kracht-van-Real-Madrid-is-geen-twijfel