Engeland zal een vriendschappelijke wedstrijd met Duitsland te maken. Voordat het spel van de Duitse verdediger Mustafi ingestemd met de media interview. Engeland is altijd een van de sterkste teams in de wereld, ook al zijn er een aantal spelers afwezig. Eén ding kan er zeker van zijn: Hoewel vanavond is Podolski's laatste nationale team spel, maar ze zullen nooit reserveringen. Prijs blijft hetzelfde !!! Style update? Bestel de Voetbaltenue kids beste tijd.

Voor Chamberlain, moet je een duidelijk begrip van hem, hij is erg snel, erg direct. Hij zal niet proberen die flitsende actie, zijn punten is praktisch. Hij kan veel verschillende posities te doen, rechtervoet vermogen is zeer goed, als je laat hem in de buurt in de plaats van de straf bal, zou het zeer gevaarlijk zijn. Koop een Arsenal voetbalshirt kids hier, wij garanderen u niet de laatste keer dat om hier te kopen.

Dit is de eerste keer dat Saussgate leidde het team als een officiële coach van Engeland, die een belangrijke factor zou zijn? Natuurlijk, dit is de beslissende factor. Engeland zal anders onder zijn leiding zijn. Een nieuwe coach voor de eerste keer om het team te leiden voor het spel is altijd een leuk ding geweest. De spelers zullen gaan allemaal uit, en elke keer dat Duitsland een ontmoeting met Engeland, zal de fans een prachtig spel te zien.

We konden het juiste niveau niet spelen. Maar we kunnen deze internationale veld gebruiken om terug naar de status te krijgen, toen terug naar de Premiership spel, zullen we ook opnieuw beginnen. Toen we elkaar weer in Londen, moeten we harder werken. We hopen te krijgen van de top 4 resultaten om dit seizoen af te sluiten, omdat Arsenal te kwalificeren voor de Champions League volgend seizoen. De Arsenal voetbalshirt kids hier hier verkocht in onze website, neem dan een kijkje op deze, misschien zijn er enkele van de types die je wilt.

Arsenal zal kwalificeren voor de Champions League volgend seizoen?

Lees meer bij:http://www.cableplugger.com/Arsenal-zal-kwalificeren-voor-de-Champions-League-volgend-seizoen