De huidige ronde van de Spaanse spel is heel spannend, heeft een aantal populaire voetbalteam won. Ten eerste, Sevilla winnen van de koninklijke Betis, gevolgd door Barcelona met lore Messi verslaan Atletico, en in de laatste belangrijke wedstrijd, Real Madrid ook bereikt een schudden omkering. Hoewel Ronaldo kogel in de enige een penalty, maar zijn rol in het team is niet minder dan de rol van Messi in Barcelona. Ronaldo heeft gewerkt voor het doel, en hij won ook de beloning van het doel, in het gezicht van het doel, Ronaldo voel me steeds beter en better.Our site heeft een goede reputatie bescherming aan de levering, als je de Goedkope Voetbaltenues nu bestellen.

In Ronaldo te nodigen Real Madrid, werd hij een nachtmerrie van Villarreal. Deze keer, Ronaldo hoop dat het goede gevoel te Villarreal blijven, maar voor Zidane's team, dit spel is niet gemakkelijk. Real Madrid is heel veel nodig om punten te nemen om ervoor te zorgen dat hun leidende positie in de Primera División, maar erger, Real Madrid achter 0-2 in het spel, en laat de Spaanse kampioenen voor de situatie urgent geworden. Het vermelden waard is dat Real Madrid de laatste keer tegen Villarreal gevoel is niet goed vorig seizoen, onder leiding van Benitez, Real Madrid weg 0-1 verloren aan de tegenstander.Ronaldo Voetbaltenue is online voor u!

Gelukkig heeft het belangrijkste moment, Real Madrid niet opgeven, in de eerste plaats Bell kreeg de score op gelijke hoogte. Toen Bruno handbal fout, Ronaldo raakte de bal scoren, 2-2. Dit is Ronaldo in de Spaanse scores van de 57 straf, hij overtrof de legende van de legendarische Hugo Sanchez, werd de geschiedenis van het Spaanse team om de meest straf spelers.

Zinedine Zidane is erg blij met de huidige stand Ronaldo's, en hij ziet nog Ronaldo als de belangrijkste speler van het team, ook al is dit de Portugese ster doel data is afgenomen licht ten opzichte van vorig seizoen. Voor Villarreal, Ronaldo bewees dat hij kon scoren op elk gewenst moment, en hij hielp het team om een moeilijke spel op te lossen op grond van zijn eigen inspanningen en superster qualities.Buy de Ronaldo Tenue Kids hier, zijn wij van mening bent u niet de laatste keer om te kopen in hier.

Ronaldo kreeg de Primera División penalty shooter koning

Lees meer bij:http://www.cableplugger.com/Ronaldo-kreeg-de-Primera-Division-penalty-shooter-koning