Er zal worden opgevoerd een focus competitie, de Premier League team Arsenal weg tegen Sutton United. Arsenal in de laatste week van de Champions League 1/8 finale in de eerste etappe van de strijd weg 1-5 nederlaag naar Bayern. Dit betekent dat arsenaal zeer moeilijk te kwalificeren voor de 8 sterk. Tegen low-level league tegenstanders Sutton United, Goedkope Voetbalshirts om te winnen zijn. Gewoon kopen goedkope overhemd Arsenal Football in onze winkel met snelle levering.
 
FA Cup is verdeeld in acht rondes, in aanvulling op de halve finales en de finale, de twee teams in de ronde als de 90 minuten van de reguliere speeltijd te trekken, niet het spel en zelfs de penalty shootout, maar de behoefte uit te voeren voor beide partijen om te herhalen. Replay de voetbalwedstrijd, beide teams zal verdwijnen. Als je de wedstrijd opnieuw te herhalen binnen 90 minuten, moet u de overuren of strafschoppen passeren.
 
Sanchez, Özil en andere kern kan de kans om het team te verlaten zijn. De belangrijkste verdediger Kos Czerny en Bayern Champions League in een spel gewond, zal ook opschorten van het spel. Arsenal vervanger spits Lucas Perez of zal blijven om de rol van de held van de FA Cup te spelen in de spits. Pick-up Arsenal Voetbalshirt om het te dragen en voetballen!
Arsenal proberen om 1/8 in te voeren in FA Cup