Zweedse nationale elftal kijkt uit op zijn grootste test van het leven na Zlatan Ibrahimovic op vrijdag als ze weg tegen Euro 2016 finalisten Frankrijk in Paris.Shop naar goedkope Soccer Jerseys? We hebben veel Goedkope Voetbalshirts Kids te koop. Koop goedkope Soccer Jerseys online op onze online shop vandaag!

"Er is een toekomst na Zlatan", Zweedse minister van sport Gabriel Wikstr? M vertelde AFP. "Ik weet zeker dat er zullen nieuwe fantastische voetballers uit Zweden. We hebben ze gehad."

Na een trieste vertoning op Euro 2016, Zweden all-time high scorer maakte een einde aan zijn 116-cap internationale carrière in juni, waarin hij scoorde 62 doelpunten, waardoor grote voetbalschoenen te vullen.

De Zweden zijn nu het draaien van de pagina om de post-Zlatan tijdperk te beginnen, het verlaten van het nationale team niet alleen een nieuwe lijn van de aanval, maar een rejigged team te starten na de pensionering van andere belangrijke players.Grab alles wat je nodig hebt voor het voetbalseizoen van onze fantastische Zweden Voetbalshirt Kopen winkel, alle op grote prijzen in de maten voor de hele familie te passen!Zweden Voetbalshirt online voor u.