Er is een eigenaardige zin in het voetbal journalistiek en televisie: ". Key man" Vooruitlopend op een bepaalde wedstrijd, nationale campagne of internationaal toernooi, zullen analisten een bepaalde speler die het wetsvoorstel past lokaliseren. De precieze betekenis van de belangrijkste man is echter nooit goed outlined.Support de grote Voetbalclubs helemaal met onze Goedkope Voetbalshirts Kids allemaal op grote prijzen!

Er zijn waarschijnlijk twee interpretaties van deze zin. De meest eenvoudige is het duidelijk: dat team sterspeler, de een erkend als zijn team de beste. Voor Tottenham Hotspur, dat de mens Harry Kane.

Een andere benadering is aan de speler die het meest kenmerkend voetballende filosofie van het team te identificeren. Voor de Spurs, zou je Moussa Dembélé markeren als iemand die perfect past bij het persen spel Mauricio Pochettino wil spelen. Hij sluit tegenstanders snel en is ook waarschijnlijk het beste speler van de Premier League (vooral in de voortdurende afwezigheid van Santi Cazorla bij Arsenal) aan het schuifelen langs de oppositie uitdagingen op het middenveld.

Maar misschien is de beste aanpak bij het kiezen van een belangrijke man is het selecteren van de speler die een unieke kwaliteit biedt. Voor de Spurs, dat de mens Christian Eriksen en zijn hoofdrol in Tottenham 2-0 overwinning op Chelsea op woensdag avond was een perfecte example.Show ondersteuning voor uw voetbalclubs met onze Tottenham Tenue Kids of vol voetbal kit. Alle nu online tegen lage prijzen!