Paris Saint-Germain's Edinson Cavani heeft verteld RMC Sport hij wil zijn verblijf te verlengen met de Franse kampioenen en is hoopvol dat hij een nieuwe deal in het Parc des Princes soon.Head kunt aanmelden naar onze Goedkope Voetbalshirts Kids en pick-up voetbalshirt, verkrijgbaar in maten voor het hele gezin past allemaal op onze gebruikelijke lage prijzen!

Cavani is nieuw leven ingeblazen onder coach Unai Emery dit seizoen en scoorde 20 goals uit evenveel optredens in de Ligue 1 en de Champions League in 2016-17.

De Uruguay internationale zei dat hij niet 'weet wat er zal gebeuren in de toekomst ", maar wil verblijven in Parijs, waar de speler en zijn familie" zijn goed ", en aandringen op continentale glory.Buy goedkope voetbalshirts van Voetbalnation.com.

"Ik hoop dat het zal worden opgelost in de beste manier, zodat ik blijf," zei Cavani. "Ik ben hier al drie jaar, bij een grote club, een die uitdagingen wordt geconfronteerd en heeft belangrijke doelstellingen. Ik hoop om hier te zijn toen het team zijn doelstellingen en overwinningen, die mijn uitdaging was toen ik hier tekende bereikt.

"Het geldt voor drie jaar heb ik niet gespeeld in mijn favoriete positie. Het is de waarheid en iedereen weet het. Nu heb ik deze kans in mijn favoriete rol. De trainer en mijn teamgenoten me vertrouwen en iedere voetballer heeft dat nodig. Wanneer u hebben dat vertrouwen, je voelt dat je kunt niets doen. "

Cavani heeft de indruk onder Emery deze campagne, maar start van de Spaanse coach tot leven met PSG is niet eenvoudig geweest, heeft geleden drie Ligue 1 nederlagen tot nu toe dit term.Get naar onze online winkel nu en halen onze goedkope PSG thuis tenue om u te krijgen door middel van het nieuwe seizoen alles tegen lage prijzen!