Diego Maradona misschien niet in geslaagd om dezelfde hoogtes te bereiken als coach van de Argentijnse nationale ploeg die hij als speler. Maar zelfs de felste critici van Maradona - de coach - zou niet durven betwisten vermogen van de voetballegende om een ​​oogverblindende links foot.Show steun voor uw team met Goedkope Voetbalshirts Kids spotten. Alle nu online tegen lage prijzen! Ga snel naar Voetbalnation.com en pick-up voetbalshirt, verkrijgbaar in de maten voor het hele gezin past allemaal op onze gebruikelijke lage prijzen!

Het is de reden waarom Matías Defederico, de stad Mumbai vleugelspeler, waarvan de linkervoet is kwellende tegengestelde verdedigingen in de Indische Super League (ISL) dit seizoen, zal voor altijd blijven er trots op dat het was Maradona die voor het eerst hem waardig aantrekken van de beroemde witte en hemelsblauw beschouwd shirt.

En wat een debuut bleek te zijn voor de toen 19-jarige! In een vriendschappelijke wedstrijd tegen Panama op 20 mei 2009, Defederico krulde een sublieme afwerking voordat zweepslagen in een hoek die leidde tot de Argentijnse tweede als La Albiceleste kruiste naar een 3-1 zege.

Een of andere manier, zijn optreden was niet genoeg om hem te verdienen nog een kans onder Maradona, maar meer dan zeven jaar later, Defederico heeft alleen maar positieve dingen te zeggen over de voormalige baas van Argentinië. "Als een coach, hij is een normale coach. Maar van uw kant, je kijkt naar hem en zegt: 'S..t, ik heb Diego voor me'. Dus je als persoon worden gebiologeerd door hem, maar het is niet zo hij legt zichzelf als dat, "Defederico onthult tijdens een praatje met de TOI. "Hij is heel dicht bij je. Hij is als een andere speler dus dat geeft je veel vertrouwen." Zie onze grote selectie van Soccer Jerseys- Wij hebben de grootste collectie van PSG Tenue met wereldwijde scheepvaart en de beste kwaliteit.